Regionale Energie Strategie

Handreiking RES 1.1 en RES Afwegingskader nu ook als online versie beschikbaar

23-10-2019 1647 keer bekeken

De Handreiking Regionale Energiestrategie 1.1. en het RES Afwegingskader zijn nu ook online beschikbaar als onderdeel van deze website. Dit hebben we gedaan om nieuwe inzichten, invalshoeken en links naar websites en formulieren snel en makkelijk toe te kunnen voegen.

Half oktober is de Handreiking Regionale Energiestrategie 1.1. en het RES Afwegingskader als PDF op de website geplaatst. Deze versie is nu ook online beschikbaar op https://www.regionale-energiestrategie.nl/handreiking/. Dit hebben we gedaan om nieuwe inzichten, invalshoeken en links naar websites en formulieren snel en makkelijk toe te kunnen voegen. 

Op de speciale nieuwspagina voor de handreiking informeren we je over de aanvullingen en updates. Zo wordt de online handreiking een levend document waarin we de feedback die we van jou en andere krijgen goed kunnen verwerken.

Dit is dan steeds de laatste versie, zodat we nieuwe inzichten en kennis met iedereen kunnen blijven delen. Heb je een account en ben je ingelogd? Dan kun je de nieuwspagina voor de handreiking volgen met de knop bovenaan de pagina. Zo ontvang je alle updates ook per mail. Heb je nog geen account maar wil je wel het nieuws over de handreiking volgen? Maak dan hier je account aan. 

Heb je feedback of vragen over de online versie van de handreiking? Neem dan contact op met m.vanleeuwen@npres.nl

Bekijk de Handreiking 

Cookie-instellingen