RES Analysekaarten versie 2.0 nu beschikbaar

30-10-2019 8376 keer bekeken 0 reacties

Begin april dit jaar lanceerden we de eerste versie (1.0) van de regionale analysekaarten RES. Een basisset aan digitale kaarten met heel veel bijbehorende gegevens over onder meer vraag en aanbod van elektriciteit en warmte. Vanaf vandaag is een nieuwe versie beschikbaar.

Versie 2.0

Vanuit ervaringen van gebruikers en de behoefte om alle informatie up-to-date te houden, werkten we de afgelopen maanden aan een nieuwe versie (2.0). Deze is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. De grootste veranderingen ten opzichte van versie 1.0:

  • meer actuele data
  • gebruiksvriendelijker kaartviewer
  • een ander, meer bij de huidige praktijk aansluitend type windturbine
  • meer informatie over bestaande zonneparken
  • meer informatie over gebieden, waar nadere toetsing van initiatieven noodzakelijk is. Denk aan onderwerpen als natuur netwerk Nederland, stiltegebieden, Natura 2000, enz.

Op veler verzoek houden we de komende tijd zowel de oude versie (1.0) als de nieuwe versie (2.0) in de lucht. Meer informatie over de (vernieuwde) analysekaarten kunt u vinden op de pagina over analysekaarten RES.

Masterclass Analysekaarten RES

Dinsdagmiddag 5 november a.s. in Utrecht is er een Masterclass Analysekaarten. Hier geven we uitgebreider toelichting op de veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden kan via onze webpagina masterclass analysekaarten RES.

Cookie-instellingen