Nieuw: de RES Gespreksassistent voor factchecking en veelgestelde vragen over de RES

ProfielfotoMaarten van Leeuwen 09-04-2021 5181 keer bekeken 0 reacties

NP RES heeft de RES-gespreksassistent ontwikkeld: een webapp die je op je telefoon of tablet kunt zetten en op je PC kunt bekijken. Je kunt er als raadslid, bestuurder, inwoner of initiatiefnemer gemakkelijk doorheen navigeren om feiten te checken en antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Bijvoorbeeld als je je voorbereidt op een gesprek over de RES en nog even snel de juiste feiten en cijfers op een rij wilt hebben. De gespreksassistent geeft per thema korte en bondige informatie, aangevuld met achtergrondinformatie via een ‘lees meer’.

Ga naar de RES Gespreksassistent in de browser op je computer of op je telefoon.

Hoe zet ik de webapp op het startscherm van mijn Android telefoon

• Open de camera van je telefoon en scan de qr-code
  • Klik op de link die in beeld verschijnt, de Gespreksassistent opent in de browser
  • Klik rechtsonder op het icoon met de 3 horizontale streepjes
  • Klik op ‘Pagina toevoegen aan’ en selecteer ‘Startscherm’, de vraag ‘Toevoegen aan startscherm?’ verschijnt
  • Klik op ‘Toevoegen’. De webapp is toegevoegd.

Hoe zet ik de webapp op het startscherm van mijn IOS telefoon

• Open de camera van je telefoon en scan de qr-code
  • Klik op de link die in beeld verschijnt, de Gespreksassistent opent in de browser
  • Klik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog)
  • Scrol omlaag om de extra opties te openen
  • Klik op ‘Zet op beginscherm’. De webapp is toegevoegd.

Ga naar de RES Gespreksassistent.

0  reacties

Cookie-instellingen