Hoe maak je je restaurant duurzaam en nóg gastvrijer? Door een solar carport met laadpalen te plaatsen! Zoals bij PAND Pannenkoek in Schalkwijk. Het restaurant draait nu op schone stroom. De klanten kunnen overdekt parkeren én hun elektrische auto opladen. Zo smaken die pannenkoeken extra lekker!
Toen Freek Hol rond 2017 in restaurant PAND Pannenkoek stapte, had hij geen horeca-ervaring. ‘Ik werkte bij een pensioenfonds’, lacht hij. Zijn ondernemende schoonouders hadden een jaar eerder het plan opgevat een pannenkoekenrestaurant te starten in Schalkwijk. Freek hielp mee met het ondernemingsplan en werd zo enthousiast dat hij zijn baan opzegde om in het familiebedrijf te gaan werken. Nu komen klanten uit Schalkwijk en de wijde omtrek er genieten van diverse soorten pannenkoeken.
Lees verder op Zetookdeknopom.nl
Actueel Werkwijze Energiesysteem Leefomgeving Participatie Communicatie
Wij helpen je graag verder!
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.