NWO Call: de maatschappelijke impact van de Regionale Energietransities

20-03-2019 3525 keer bekeken

Op dinsdag 2 april 2019, van 14.00 tot 17.00 uur, organiseert NWO (de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) een informatie- en matchmakingsbijeenkomst in het kader van het programma 'Maatschappelijke aspecten van de regionale energietransitie (MARET)'.

Geïnteresseerden wetenschappers, private en publieke partijen zijn van harte welkom.

NWO call
NWO heeft de call voor dit programma gepubliceerd. Het nieuwe programma is erop gericht om meer kennis en inzichten over de maatschappelijke aspecten van de regionale energietransitie te ontwikkelen en deze te implementeren in beleid en praktijk. Het totale beschikbare budget voor dit programma is 2,5 mln euro. Er is ruimte voor zes projecten met een maximale omvang van 400.000 euro elk. De deadline voor het indienen van onderzoeksvoorstellen (vooraanmeldingen) is 14 mei 2019, 14.00 uur. Voorstellen worden ingediend namens consortia, waarin niet alleen onderzoekers participeren maar ook private partijen die betrokken zijn bij de regionale energietransitie. Ook bijdragen van publieke partijen als gemeenten, waterschappen en maatschappelijke organisaties zijn mogelijk en welkom!

Kom naar de bijeenkomst op 2 april
Tijdens de informatie- en matchmakingsbijeenkomst is expliciet gelegenheid om contacten te leggen met het oog op samenwerking in projectvoorstellen. Komt u graag meer te weten over MARET? Bent u op zoek naar geschikte consortiumpartners? Heeft uw bedrijf of organisatie interesse in een samenwerking? Dan nodigen we u van harte uit voor deze bijeenkomst! Locatie: Muntgebouw, Leidseweg 90, Utrecht.

Meer weten?

 

MARET is een unieke samenwerking tussen de provincies Groningen, Noord-Brabant, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland, het NP RES (Nationaal Programma Regionale Energie Strategie) en NWO.

Bekijk ook

Cookie-instellingen