Programma RES-congres op 2 november bekend

06-10-2022 635 keer bekeken

Het programma van het RES-congres ‘Werken aan onze toekomst’ op 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht is bekend. Meld je aan en schrijf je in voor de deelsessies!

Bekijk het programma

Na drie jaar werken aan de Regionale Energiestrategieën in 30 energieregio’s laten we op 2 november zien waar we met z’n allen aan werken. Het congres gaat over onze toekomst en over de uitdagingen waar we voor staan. De sessies bieden daarvoor casussen uit de praktijk en handvatten. Zo concreet mogelijk. Want de energietransitie is urgenter dan ooit.

Tijdens het congres deel je kennis en ontmoet je collega’s uit het netwerk die aan de energietransitie werken. Er is een divers programma met een plenair onderdeel en zo’n 30 verschillende deelsessies, door en met betrokkenen uit het brede RES-netwerk en andere inspirerende deskundigen en betrokkenen. Denk aan sessies over het energiesysteem, over onze leefomgeving of over betrokkenheid van inwoners. Sessies als: ‘Energiecoöperaties als versnellers van de energietransitie’, ‘Polarisatie: welke rol heb je zelf?' en ‘Energie & armoede’. Ook presenteren we die dag de resultaten van de Transform.Hackathon.

Iedereen die zich betrokkenen voelt bij de Regionale Energiestrategieën is welkom op het congres: overheden, maatschappelijke organisaties, netbeheerders, marktpartijen, wetenschappers en (burger)initiatieven.

Het congres is verplaatst naar de Jaarbeurs in Utrecht. Door een grote brand is de oorspronkelijke locatie, het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, helaas gesloten tot 1 september 2023. We zijn blij dat we zo snel een nieuwe plek hebben gevonden waar we terecht kunnen met veel bezoekers.

Meld je nu aan en schrijf je in voor de deelsessies! Heb je je al aangemeld, dan heb je een mail ontvangen van ons congresbureau om je in te schrijven voor de deelsessies (wellicht in spambox).

Ik meld me aan!

Meer informatie over het congres en het programma is te vinden op onze congressite.

Bekijk ook

Cookie-instellingen