Terugblik op het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte

14-11-2023 677 keer bekeken {0} reacties

De terugblik op het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte is klaar. Bekijk de aftermovie en foto's, lees de verslagen van een aantal sessies en download presentaties.

NP RES en Nationaal Programma Lokale Warmte organiseerden het congres dit jaar voor het eerst gezamenlijk. Een logische stap, omdat warmte en duurzame energie-opwek elkaar in de praktische uitvoering van de energietransitie steeds vaker tegenkomen. In een groot deel van de 40 sessies kwamen dan ook zowel de praktijk van het werken aan warmte als aan duurzame opwek terug. Niet alleen bij de sessies, maar ook op het plein bij de koffie en de borrel deelden mensen gepassioneerd hun persoonlijke en professionele uitdagingen en goede voorbeelden. Dat maakte het congres voor velen een feest van (h)erkenning en inspiratie voor de praktijk.

Deel de terugblik gerust met collega’s die ook aan de energietransitie werken. Om zo kennis te delen en samen weer stappen te zetten. De energietransitie gaat door, samen bundelen we onze krachten in de uitvoering.

Bekijk de terugblik

Bekijk ook

Cookie-instellingen