Nieuwe zoekfunctie websites NP RES: Zoek je iets? Vraag het gewoon!

13-02-2024 739 keer bekeken

NP RES heeft het zoeken op de eigen websites makkelijker gemaakt via een nieuwe zoekfunctie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie.

Je kunt met deze functie zoeken op alle websites van NP RES: regionale-energiestrategie.nl, energieparticipatie.nl, helpdeskzonopwek.nl, helpdeskwindopland.nl en de RES-gespreksassistent. De zoekfunctie zoekt voor jou in deze websites en antwoordt bovendien in menselijke taal. Klinkt als Chat GPT? Daar lijkt het inderdaad op. De functie met kunstmatige intelligentie is in eigen beheer ontwikkeld en zoekt alleen in betrouwbare bronnen: onze eigen websites.

Goede informatievoorziening is van belang voor iedereen die aan de RES werkt. NP RES speelt hierop in met de lancering van deze zoekfunctie. Zo streeft NP RES ernaar om de informatievoorziening niet alleen te vereenvoudigen maar ook te verbeteren qua nauwkeurigheid en relevantie.

Zoek je iets? Vraag het gewoon! Ga naar een van onze websites en stel een zoekvraag. We horen graag je feedback voor verdere optimalisatie.

Bekijk ook

Cookie-instellingen