Podcast over de circulaire energiecoöperatie Bommelerwaard

circulaire energiecoöperatie Bommelerwaard
29-07-2020
3871 keer bekeken

In de eerste aflevering van de podcastserie Kiemkracht! horen we alles over de circulaire energiecoöperatie. Hernieuwbare energie voor iedereen. Wat is er nieuw aan dit initiatief? Iedereen kan mede-eigenaar zijn. Hoe zit dat precies?

DuurzaamDoor spreekt met Onno van Bekkum van de energiecoöperatie ‘Bommelerwaar Stroom’, en Michiel de Raaf, burgercommissielid van de gemeente Maasdriel. Een kijkje in de keuken van de energiecoöperatie 2.0 die ontkiemt in de Bommelerwaard.

Kiemkracht & DuurzaamDoor

In opdracht van DuurzaamDoor bespreken Louise Boelens en Anne van Strien in vijf podcasts, een aantal projecten op het gebied van verduurzaming. Via interviews vragen Anne en Louise aan betrokkenen: welke bewegingen zie je in transitieprocessen? Hoe werken de systeemwereld (overheden) en de leefwereld (participerende burgers) samen. En hoe komen kennis- en proces bij elkaar? In deze podcastserie, getiteld Kiemkracht!, komen transitieversnellers aan het woord om deze vragen te beantwoorden. De eerste podcast van de serie gaat specifiek over een energiecooperatie.

Ga hier naar de podcast over de energiecoöperatie Bommelerwaar.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

Cookie-instellingen