Seminar: Rechtvaardige energietransitie in de praktijk op 7 december

20-10-2023 381 keer bekeken

Begin

07-12-2023 om 09:30

Einde

07-12-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht

Gemeente Venlo organiseert samen met Berenschot op 7 december het seminar Rechtvaardige energietransitie in de praktijk in Utrecht.

Hoe stuur jij op een rechtvaardige energietransitie? Kom het ontdekken tijdens een seminar op 7 december!

Aanleiding: Gemeente Venlo, Berenschot en het Planbureau voor de Leefomgeving hebben de afgelopen tijd gewerkt aan concrete handvatten waarmee gemeenten in de praktijk sturing kunnen geven aan een rechtvaardig energiebeleid. De uitkomsten delen we graag met jullie.

Doel van het seminar: kennisdeling en netwerken over rechtvaardig energiebeleid voor gemeenten: Het seminar is bedoeld voor gemeenteambtenaren of andere geĂ¯nteresseerden die op zoek zijn naar inzichten in de sturing van een rechtvaardige energietransitie in de praktijk. We wisselen onderlinge ervaringen uit en bouwen aan een gezamenlijk netwerk op dit thema.

Programma: We presenteren de uitkomsten van het onderzoek, we gaan in groepen aan de slag met een casus en er is tijd voor thee, koffie en een versnapering. Annelies Huygen, senior wetenschapper bij TNO en hoogleraar aan de Universiteit Utrecht op het gebied van de regulering van energiemarkten, zal het programma afsluiten. Het programma wordt nog definitief gemaakt en verstuurd naar gasten die zich hebben aangemeld (zie hieronder).

Tijd, locatie en aanmelden: Het seminar vindt plaats van 09:30 uur – 13:00 uur in het Life-gebouw, op de eerste etage (Van Deventerlaan 31-51, 3528 AG Utrecht). Er is een capaciteit van 50 gasten, dus meld je snel aan! Dit kan via deze link.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 7 december! Mocht je ondertussen vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Camille Aardening (c.aardening@berenschot.nl).

Cookie-instellingen