Regionale Energie Strategie

Podcast

Met enige regelmaat probeert NP RES interviews af te nemen met professionals die zich bezig houden met het ontwikkelen van een regionale energiestrategie. Die interviews hebben we verzameld op een podcast kanaal. Je kunt je abonneren op dit kanaal als ingelogde gebruiker door bovenaan deze pagina op "Volgen" te klikken. Je krijgt dan bericht als er een nieuw interview verschijnt.

Je kunt het kanaal ook volgen via Soundcloud.

 • In gesprek met Kristel Lammers Directeur NPRES

  0 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Kristel Lammers, directeur NPRES. Over de energietransitie, de handreiking voor de Regionale Energie Strategie en over keuzes maken.

 • In gesprek met Marjon Bosman Nationaal Programma RES

  2 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Marjon Bosman van het Nationaal Programma RES. Over de stappen in het appreciëren van de concept-Regionale Energie Strategieen.

 • In gesprek met Harm Luisman Nationaal Programma RES

  0 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Harm Luisman Nationaal Programma RES. Over de hoeveelheid elektriciteit in de Regionale Energie Strategie.

 • In gesprek met Rafael Lazaroms van de Unie Van Waterschappen

  0 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Rafael Lazaroms van de Unie Van Waterschappen. Over hoe de waterschappen bijdragen aan de Regionale Energie Strategieen.

 • In gesprek met Wies Thesingh RES Regio Noord Holland Noord

  1 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Wies Thesingh van de RES Regio Noord Holland Noord. Over hoe, en in welke stappen, Noord-Holland Noord en Zuid de maatschappelijk en bestuurlijke partijen betrekken bij de Regionale Energie Strategie.

 • In gesprek met Wouter Langendoen - NVDE

  3 keer bekeken

  Tijdens de RES dag van 30 oktober 2019 in gesprek met Wouter Langendoen van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie. Over hoe leden van de NVDE aankijken tegen betrokkenheid maatschappelijke en bestuurlijke partijen bij de Regionale Energie Strategie.