Congres Regionale Energie en Lokale Warmte

Op 1 november 2023 organiseerden NP RES en Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW) samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in de Jaarbeurs in Utrecht. Een logische stap omdat warmte en duurzame opwek elkaar in de praktische uitvoering van de energietransitie steeds vaker tegenkomen.

Bekijk de terugblik met o.a. een aftermovie, foto's, verslagen en presentaties. En deel deze terugblik gerust met collega’s die ook aan de energietransitie werken. Om zo kennis te delen en samen weer stappen te zetten. De energietransitie gaat door, samen bundelen we onze krachten in de uitvoering.

Bekijk de terugblik

 

 

  • RES-congres 2022

    ‘Hello there, this is your ancestor speaking’. Met die woorden uit haar indringende song ‘Your Ancestor’ opende zangeres Nynke Laverman op 2 november 2022 het RES-congres ‘Werken aan onze toekomst’. Zo'n 600 deelnemers bezochten het congres. Bekijk het e-zine, de sfeerimpressie en presentaties.

  • RES-congres 2021

    In 2021 organiseerde NP RES het eerste RES-congres, ‘De RES op stoom’, tijdens de Nationale Klimaatweek. De opkomst was groot en gevarieerd: van de ruimte voor verschillende geluiden en perspectieven is enthousiast gebruik gemaakt. Bekijk de sfeerimpressie, RES talks en presentaties.

    Cookie-instellingen